Sportsvæddemål - Hvordan man tjener penge i sportsvæddemålsbranchen

Sportsvæddemål er en god måde at tjene lidt ekstra penge på. Dette kan gøres gennem en række forskellige metoder. Nogle af de muligheder, som du kan vælge imellem, omfatter sportsvæddemål mod offentligheden, over/under-spil og væddemål hjemme.

Hjemmefordel

Hjemmefordel er en vigtig faktor for sportsvæddemålere. Dette er forskellen i point scoret af et hjemmehold og et udehold. Hjemmeholdet har en tendens til at vinde oftere end ikke i syv store sportsgrene, så hvis du ved, hvor ofte et hold vinder hjemme, kan det hjælpe dig med at beslutte, hvilke væddemål du skal placere.

Hjemmesidens fordel er især mærkbar i collegefodbold. Det er dog ikke den eneste faktor, der skal tages i betragtning. Før du laver dit væddemål, kan du overveje faktorer som rejser, skader og holdstyrke.

Når det kommer til den faktiske effekt af hjemmepublikums støtte, har det vist sig at have en lille, men psykologisk indvirkning på spillerne. Et holds præstationer kan blive forbedret af publikums brøl, hvilket får dem til at tænke hårdere i kritiske øjeblikke.

Det er også muligt at afgøre hjemmeholdets fordel ved hjælp af antallet af mål, som hjemmeholdet scorer. I fodbold scorer hjemmeholdet normalt omkring et mål mere end et gennemsnitligt udehold, og i baseball er det mere almindeligt, at hjemmeholdet får den sidste kast.

Over/under-spil

Over/under-spil er en populær type spil inden for sportsvæddemål. De kan være sjove, men der er nogle risici. Det er vigtigt at lave din research, før du foretager et væddemål.

Typisk bruges Over/Under-væddemål, når kampen forventes at have en høj score. Oddsene kan variere på baggrund af vejret, spillets omgivelser og spillernes præstationer.

For eksempel kan en snestorm gøre field goals og ekstra point vanskeligere. I dette scenario kan et "over"-spil justeres til en "-115"-linje.

Der er også tidspunkter, hvor et "under"-spil giver mening. Dette sker, når den samlede score er relativt lav i anden halvleg. Hvis holdene har svært ved at score, kan et "under"-spil give en chance for at vinde.

Et over/under-spil kan foretages på hvad som helst. Det kan placeres på antallet af kastede afleveringer fra en spiller, antallet af stjålne baser eller antallet af scorede touchdowns.

Væddemål mod offentligheden

At satse mod publikum er en strategi, der gør det muligt for en sportsvæddemålsspiller at tjene penge i sportsvæddemålsbranchen. Den brede offentlighed elsker at se et hold spille og heppe på dem for at vinde. Når offentligheden satser på et hold, satser de normalt på favoritten. Men det er ikke altid det bedste væddemål.

At satse imod offentligheden er ikke altid den rigtige strategi, men det kan give en bettor en fordel over tid. En succesfuld bettor kan få en god indkomst og endda sige sit daglige job op.

Væddemålere, der ønsker at satse mod offentligheden, bør forstå, hvordan den offentlige mening påvirker væddemål. Der er flere faktorer, der kan påvirke den offentlige mening, såsom medierne, en stjernespillers popularitet og et holds omdømme. Identifikation af disse faktorer kan føre til et vellykket væddemål.

Generelt set lader folk sig påvirke af mediernes fortælling. Det er nemt at finde et populært hold på tv eller online og satse på dem.

Legalisering af sportsvæddemål i Californien

Sportsvæddemål er stadig en meget fjern realitet i Californien. Staten har endnu ikke legaliseret sportsvæddemål personligt eller online. Lovlige sportsvæddemål kan dog snart være på vej. Mens fremtiden for branchen er usikker, er det stadig en mulighed.

I november 2022 vil to initiativer komme på stemmesedlen. Det ene er sponsoreret af stammer, og det andet er støttet af en gruppe på syv sportsbook-operatører. Disse initiativer har lignende forslag. Begge har til formål at legalisere sportsvæddemål i Californien. Hvis et af de to tiltag vedtages, vil Californien få et nyt, lukrativt marked. Men begge forventes at mislykkes.

Prop 26 er initiativet til sportsvæddemål fra Californiens stammer. Det vil give stammekasinoer mulighed for at tillade sportsvæddemål. Stammerne skal betale 10 millioner dollars for en licens. 15 % af skatteindtægterne ville blive fordelt til ikke-deltagende stammer.

Forslag 27 er et initiativ til online sportsvæddemål. Det blev indført af indflydelsesrige spillestammer. Selv om det har støtte fra nogle af de største operatører af sportsvæddemål, er det blevet afvist af staten. En nylig meningsmåling viser, at vælgerne var delte i spørgsmålet. 80 % af vælgerne var imod forslaget, mens 29 % støttede det.