FIFA World Cup 2022

Uanset om du er fodboldfan eller blot rejsende, har VM i fodbold 2022 meget at byde på. Det vil være første gang, at turneringen afholdes i Mellemøsten, og det vil også være den første vinterudgave i turneringens historie. Turneringen løber fra den 20. november til den 18. december, og den vil omfatte 32 landshold fra hele verden.

USA er med i jagten på at kvalificere sig til knockoutrunderne. Landets herrelandshold har tidligere ikke formået at kvalificere sig til VM, og det er heller ikke lykkedes at kvalificere sig i de seneste to år. Holdet har dog unge, talentfulde spillere, som kan hjælpe det tilbage i kampen.

USA er en del af gruppe B. Det er også grupperet med England, Wales og Iran. Vinderen af denne gruppe vil kvalificere sig til næste runde. I åbningskampen i gruppe B besejrede England Iran med 6-2. Taberen går hjem, og vinderen går videre til næste runde.

Frankrig har i mellemtiden en chance for at forsvare sin VM-titel. Holdet vandt turneringen i 2018 ved at slå Kroatien 4-2 i finalen. Håbet er at vinde igen i 2022. Men andre lande er på jagt efter at slå det ud af banen. Og hvis Messi leverer endnu en stjernepræstation, kan han blive kåret som verdensmester i sin sidste turnering inden pensioneringen.

Portugal er et andet hold i jagten. Det portugisiske landshold fik en rekordstart i gruppe D med en 2-1-sejr over Serbien. De besejrede også verdensmestrene fra 2014, Tyskland, med 2-1. Holdet har en chance for at komme tilbage til finalen i 2022, hvis de fortsætter deres gode form. Holdet har også meget at spille for, da de håber på at bryde Frankrigs mangeårige rekord med at vinde tre verdensmesterskaber i træk.

Spanien er også med i jagten på trofæet, da de forsvarer deres titel efter at have tabt til Kroatien i 2018. De er også favoritter til at vinde turneringen, men de har en hård vej foran sig. Holdet har en stablet trup, der omfatter folk som Andres Iniesta, Juan Mata og David Silva. Men et nederlag til Saudi-Arabien i gruppestarten kan lægge op til en overraskende overraskelse.

USA er også med i jagten på at kvalificere sig, da de har unge spillere. Holdets første kamp i turneringen blev en 2-2 uafgjort mod Wales. Der skal en sejr til for at få USA med i knockoutrunderne.

Flere lovlige streamingtjenester er også tilgængelige. Disse omfatter Peacock TV, YouTube TV og fubo. De vil alle streame kampe fra VM. Nogle af de store netværk, herunder NBC, Fox og ESPN, vil sende turneringen live, men du kan også se kampene på FOX Sports App.

VM i fodbold i 2022 er sat til at blive en månedlang festival af fodbold. Der vil være 64 kampe, fordelt på otte spillesteder i fem byer. Det løber fra den 20. november til den 18. december. Turneringen vil også indeholde en åbningsceremoni, som finder sted søndag den 20. november.